gestemd!

logo gestemd! wit

Klik hier voor
mijn nieuwste
demo


Gebruik de en
of de pijlen bovenin
of de onderste scrollbar
om te navigeren

Workshop videopitch

Loading Map....

Datum en tijd
20 september 2013
14:00 - 17:00 uur

Er zijn nog 9 plaatsen vrij voor deze training.

Locatie
Nader te bepalen

Categorie


De workshop videopitch is bedoeld voor mensen die op een professionele manier hun videopitch willen opnemen. Deze video kun je vervolgens gebruiken op je eigen website, op je profielen bij (zakelijke) sociale netwerken en als onderdeel van je email handtekening.

We beginnen de middag met wat theorie. Hoe gebruik je je stem optimaal tijdens een pitch, hoe belangrijk is je lichaamshouding, wat doe je met je handen en natuurlijk wat vertel je wel en wat niet. En hoe vertel je dat dan? Daarna krijg je nog even de tijd om de laatste puntjes op de i te zetten van je eigen presentatie, die je thuis vooraf al voorbereid hebt. Hierover krijg je na je inschrijving een bericht met verschillende tips van ons. En dan gaan we aan de slag met het opnemen. We nemen een aantal takes op, kijken wat terug en maken uiteindelijk de definitieve take. Tim Geluk van Geluk Producties monteert vervolgens je eigen logo of ander beeldmateriaal achter jouw pitch, die je vervolgens per email krijgt toegestuurd.

Inschrijvingen

Helaas! Je kunt je niet meer voor deze training opgeven. Neem contact op voor meer informatie.

Feedback?

Graag! Vul dan dit formulier in.

feedback

1 notes

  1. Training videopitch - gestemd! | gestemd! reblogged this and added:

    […] geef regelmatig workshops videopitch, waarbij ik samenwerk met gerenommeerde cameramensen. Behalve over het gebruik van je stem leer je […]