gestemd!

logo gestemd! wit

Klik hier voor
mijn nieuwste
demo


Gebruik de en
of de pijlen bovenin
of de onderste scrollbar
om te navigeren

Organisatie

OrganisatieDe organisatie van evenementen geeft mij altijd een enorme energie-boost. Het samenwerken met professionals en vrijwilligers om een soepel verlopend evenement neer te zetten, waar deelnemers een goed gevoel aan overhouden, geeft mij veel voldoening. Niet vreemd dat ik daarin ook professioneel verder ga. Ik ben beschikbaar voor de organisatie van alle soorten evenementen.

Sportevenementen

Eind 2007 kreeg ik de kans om het synchroonzwemgedeelte van de Europese Kampioenschappen (EK) Zwemmen, Schoonspringen en Synchroonzwemmen 2008 te organiseren. Dit was één van de eerste grote zwemsportevenementen die in Eindhoven werd georganiseerd. Daarna is de Stichting Internationale Zwemsport Evenementen opgericht, waarmee de ambitie om meer grotere zwemevenementen naar Nederland te halen wordt uitgewerkt. Dit heeft geresulteerd in de organisatie van de EK Korte baan zwemmen (eind 2011), de EK Waterpolo (begin 2012) en de EK Schoonspringen en Synchroonzwemmen in mei 2012, waar ik opnieuw de organisatie van het synchroonzwemmen voor mijn rekening heb genomen.

In 2013 stonden de Arena Europese Masters Kampioenschappen op het programma in het Pieter van de Hoogenband zwemstadion in Eindhoven. Ook hier was ik weer verantwoordelijk voor de organisatie van het synchroonzwemmen. 2015 was het jaar van de Synchro Cup in Nederland en een jaar later vindt het EJK waterpolo onder 19 jaar hier plaats.