gestemd!

logo gestemd! wit

Klik hier voor
mijn nieuwste
demo


Gebruik de en
of de pijlen bovenin
of de onderste scrollbar
om te navigeren

Presentatie

Headset voor presentatieLive presentaties vragen om een goede voorbereiding. Wanneer het gaat om een korte presentatie, bijvoorbeeld een opening of prijsuitreiking, schrijf ik hiervoor op basis van de wensen van de opdrachtgever, eventuele protocollen en draaiboeken een script, dat we vervolgens gezamenlijk verfijnen.

Met of zonder live (televisie)registratie, een vast script of wat lossere interviews, na goed overleg is vrijwel alles mogelijk. Ik heb gewerkt binnen strakke regie, maar ook improviseren binnen afgesproken kaders gaat me prima af.

Uitspraak

Ik ben gewend om internationale evenementen in het Engels te presenteren, maar gedeeltelijke presentatie in het Frans is ook geen probleem. En bij sportevenementen besteed ik veel aandacht aan de juiste uitspraak van namen en probeer ik altijd wat woordjes in de diverse talen toe te voegen aan mijn presentatie.

Voor live presentaties beschik ik over een eigen headset (Audac CMX720) die met verschillende kabeltjes op vrijwel elk bodypack kan worden aangesloten. Mijn Samsung tablet gebruik ik graag als autocue voor presentaties of met TeamViewer om live met de resultatenschermen mee te kunnen kijken.