gestemd!

logo gestemd! wit

Klik hier voor
mijn nieuwste
demo


Gebruik de en
of de pijlen bovenin
of de onderste scrollbar
om te navigeren

Videopitch

Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor zich op internet te presenteren met een videopitch. Je kunt hiervoor natuurlijk zelf aan de slag gaan met een videocamera of smartphone. Maar ook hier is het gebruik van je stem, naast goede, professionele opname-apparatuur, het juiste verhaal en een goede uitstraling, van groot belang voor de kwaliteit van het eindresultaat.

Professioneel resultaat

Ik geef regelmatig workshops videopitch, waarbij ik samenwerk met gerenommeerde cameramensen. Behalve over het gebruik van je stem leer je in de workshop ook meer over de uitstraling die het beste bij jou en je verhaal past. Natuurlijk helpen we je bij de inhoud van de pitch en we nemen de videopitch op met professionele apparatuur. Daarbij gaan we net zo lang door, totdat we allemaal tevreden zijn. We nemen je op met een groen scherm op de achtergrond, zodat we later het achtergrondbeeld, bijvoorbeeld je logo, een foto of zelfs bewegende beelden in je videopitch kunnen monteren.

Eigen groep

Je kunt ook een workshop videopitch boeken met je eigen groep. We maken dan een speciaal programma op maat, waarbij we bijvoorbeeld ook experts kunnen inschakelen op het gebied van styling, kleding en de inhoud van je pitch. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.