gestemd!

logo gestemd! wit

Klik hier voor
mijn nieuwste
demo


Gebruik de en
of de pijlen bovenin
of de onderste scrollbar
om te navigeren

Welkom

voice-over met thuisstudioOp deze website vind je meer informatie over mij en mijn werk als stem en voice-over. Ik ben Gabrielle Philipsen en werk al sinds 1990 met mijn stem. Eerst als speaker bij wedstrijden synchroonzwemmen, een sport die ik zelf ook beoefend heb. Later ook bij andere (sport)evenementen. In 2008 heb ik het live presenteren uitgebreid met studio-werkzaamheden en met de organisatie van evenementen. Daarnaast verzorg ik ook trainingen op het gebied van het gebruik van de stem.

Taal

Ik heb altijd al iets met taal gehad. Met geschreven taal, gesproken taal, de Nederlandse taal en vreemde talen. Niet zo vreemd dus, dat ik in het stemmenvak terecht ben gekomen. Ik ben continu bezig met het uitbreiden van mijn kennis en vaardigheden. Door te trainen, workshops te volgen en door (zelf)studie.

Meer informatie

Zoekt u de juiste voice-over voor uw commercial, bedrijfspresentatie, documentaire of voiceresponse systeem, een presentatrice voor uw sport- of bedrijfsevenement, of de juiste persoon om uw evenement te (helpen) organiseren? Ik ben u graag van dienst!
Niet gevonden wat u zocht of gewoon meer weten? Neem dan gerust contact met mij op.